"Wat jim oek fandaach noch doen mutte opdat jim straks, as Rutte en Samson hun sin krije, noch wat te freten hewwe, is jim hon de deur uut doen, 'n kat kanne jim altiten noch opfrete as dakhaas, met 'n hon leit dat wat moeilekker, behalve ajje in Korea woane, fanself. Ik su futendaleks knynen anskaffe, flinke groate, Vlaamse reuzen ofsoa. Ik geef jim fast 't resept foar stoofd knyn.
2 knynen
1 stukje foelie
1 wutteltsje
1 takje pitersely
1 half ons bloem
60 gram butter
8 desiliter boeljon
1 drupke sitroensap
Snyd de poaten in twee stukken en de romp in ses stukken, goed afwasse en in kokend water met sout, foelie, wutteltsje en pitersely in 'n uur gaar koke. In 'n apart pantsje de butter en de bloem anne kook brenge en fervolgus met kleine skeutsjes de boeljon, waarin je de knynen kookt hewwe, toefoege. As de saus gaar is de stukken knyn derbij en noch 20 minuten stove late. Fan 't fel kanne jim moai bedslofkes of 'n bontmutske make."