1.11.11

Tuitjen D.S.C.

Net zoals mevrouw Kweuternuik erger ik mij dagelijks aan hondeneigenaren die de behoeftes van hun honden niet opruimen, ik begrijp ook dat de politie dienaangaande weinig kan ondernemen, het is immers lastig iedere hondenbezitter aan te houden en te controleren of deze hondendrolzakjes meevoert. Er is evenwel een oplossing, waarvoor ik onlangs patent heb aangevraagd: de Tuitjen D.S.C., de Tuitjen Dog Shit Collector, die iedere op de openbare weg verblijvende hond dient te dragen en altijd uitgevoerd is in fel rood zodat iedere politieagent meteen kan constateren of de eigenaar in gebreke is of niet.

De Tuitjen D.S.C. is uitgevoerd in weerbestendig polyester en bestaat uit een zak A (met leegbare plastic binnenzak), tailstrap B, die met klittenband aan de staart wordt bevestigd, 2 legstraps C die met klittenband rond ieder der achterpoten wordt vastgemaakt, terwijl met tailline D tussen halsband en tailstrap E de staart omhoog wordt gehouden. De Tuitjen D.S.C. is verkrijgbaar in verschillende maten, van S voor kleine honden, tot XXL voor zeer grote honden. De prijzen zijn uiteraard verschillend, de kleinste maat kost Euro 59,60, de grootste Euro 94,75. Plastic binnenzakken gaan per 30 stuks voor Euro 7,80 voor maat S tot Euro 19,20 voor maat XXL.
Als de Tuitjen D.S.C. in iedere Nederlandse gemeente verplicht wordt gesteld, is ons land voorgoed verlost van hondenpoep.
Met vriendelijke groet,
ing. Pieter-Jan Tuitjen