5.12.13

Service 3

Omdat ik in mijn stukje Service 2 de service van de spoorwegen hier met die van de spoorwegen in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten vergeleek, heb ik Google Translate opgezocht en mijn tekst via het Engels naar het Duits en tenslotte weer naar het Nederlands teruggebracht. Ik doe dat wel vaker om te kijken wat er overblijft, het is net als een spelletje uit mijn jeugd, waarbij je in de kring zat en je buurman/vrouw iets in het oor fluisterde en dan afwachtte  wat er van je verhaal na een rondje overbleef. Nieuwsgierig wat er van Service 2 restte?

Ik wilde uit Bussum trein naar een klein stadje in de buurt van Düsseldorf, maar de patriottische vernietiging wegen kon mijn doel niet vinden toen ik probeerde te reserveren via de Federale Spoorwegen website trip geslaagd zonder enige problemen , wist dat de federale overheid te trainen mijn uitgangspunt Naarden - Bussum volgen geen set metropool . Een andere keer kwam ik terug uit Duitsland , maar was een uur aan de Nederlandse grens , omdat de vernietiging van wegen moest geen loco trekken naar me . Amersfoort Het ticket kan ik niet kopen in Bussum in de aandrijving , zet de beschikbare ruimtes , is veranderd in zogenaamde Aha Ivoorkust of zoiets. Bad Pyrmont, waar slechts twee keer per uur met een trein , een heer aan de bar , die verkoopt niet alleen tickets , maar ook laat het me weten als ik een kaarje Una . ' S Ik wil een kleine stop net buiten Birmingham (UK ) in de stad , natuurlijk, er is een heer in een hut die me een kaartje verkocht en liet me weten . Ik reis van Chicago naar Kenosha ( Wisconsin ) , de teller ik mijn paspoort laten zien en ik krijg een korting omdat ik meer dan zestig . In alle auto's in de trein naar Kenosha zijn invalidentoiletten als ik rechtstreeks van Naarden - Bussum reizen Mariahoeve - Duur 1 uur en 12 minuten ! - Er is geen promotie in een toilet . In tegenstelling, weten dat ze de vernietiging van wegen met geen ervaring in het ontwerp van hogesnelheidstreinen , een Italiaanse fabrikant , moet ik toegeven . En oh ja , de koninklijke wachtkamer in Baarn zender wordt hersteld ! Zoals voor de dagelijkse reis je er iets aan moet .

U kunt vervolgens vanavond aan de slag door bovenstaande tekst nogmaals via Duits en Engels door de Googlemangel te halen om opnieuw in onze taal te eindigen.