3.9.09

Laurens

Ik was vandemorgen al vroeg van bed af, toen ik dit nuivere briefje vond.

Laurens zoekt nog sponsors voor zijn project. Hij is op zoek naar sponsorgeld maar ook spullen zijn van harte welkom. Sponsors en mensen die benodigdheden doneren, worden bedankt op zijn website. Bij het bedankje plaatsen wij een link en uw bedrijfslogo. Daarnaast is het voor sponsors interessant te weten dat Laurens tijdens zijn tocht zelf verhalen zal schrijven. Die worden sowieso gepubliceerd in het blad Fietsen (oplage: 37.500), maar ook andere media hebben hem al benaderd voor zijn verhaal. Daarbij schrijft hij eens in de zoveel tijd een column voor www.fietsen.nl en hij zal bloggen en foto’s plaatsen in zijn eigen journaal. Een mooie gelegenheid om u te verbinden aan een droom en uw bedrijf onder de aandacht te brengen.
Ook particulieren zijn van harte uitgenodigd om te doneren. Heeft u nog spullen waarvan u denkt dat Laurens die kan gebruiken, of wilt u een financiele bijdrage leveren, neem dan contact op via gupformatie11@hotmail.com

Ik dacht wie zal Laurens wel wezen, dus ik rillegauw naar de andere kant van de buren naar Tryntsje Holwerda - Zondervan , die altijden goed op de hoogte is van wat de wereld te koop aan te bieden heeft. "Laurens", zei Tryntsje, "is een jonkje van vier jaar, dat door zijn vader aangezet wordt de Elfstedentocht op een driewielertje te rijden. Hij zal daarmee de jongste Elfstedenfietser worden." "Harrekrastus", zei ik, 'zo'n klein kind, heeft zo'n vader een dubbel bret voor de kop? Ik moet er niet aan denken, dat een van mijn overbeppezeggers op een driewielertje de elf steden langs gaat." "Nee", zei Tryntsje," maar U bent ook niet de promotiejachterige vader van Laurens Dekker."

Vrouw Ymkje Sinnema - Meindertsma, Rotsterhaule