18.2.17

Toen 34

Ik ben een radioman, al heb ik zo nu en dan iets voor de televisie gedaan. Ik werkte onder aanvoering van regisseur Frans Boelen en met Susanne Piët mee aan "Rood, Wit, Blauw", waar zowaar een fragment van bewaard gebleven is. De foto hierboven dateert uit een andere periode, ik denk dat ik toen meedeed aan het VARA-tv-programma Midweek. Regisseur Peter van Halm zit aan het stuur van de Renault 4 "Plein Air", naast hem zit producer Wampie Posno, naast mij zit de presentatrice van het programma, maar met de beste wil van de wereld kan ik me haar naam niet herinneren. 
Er was destijds, eind jaren zestig, geen Zwart-Pietendiscussie en dus speelde ik "hoofdpiet" ergens bij het laden van spoorweggoederenwagens met speelgoed op een perron in het  oosten des lands.
Verschijn je met je snufferd op de televisie dan word je meteen aangesproken, dat bleek een paar weken geleden toen ik in "Andere Tijden" geinterviewd werd. Inmiddels is dankzij dat programma een fragment uit "Achter het nieuws" opgedoken, waarin ik door Joop Daalmeijer en Els Bongers wordt ondervraagd.