4.1.15

Goys met Geiwe

Nee, dan de laagschedeligen van de gemeente Bussum,  niet 's mensen huisdieren hebben hun aandacht maar hun stoepjes en straatjes. Als die maar schoonblijven! Lees even mee:
Vuurwerk is voor veel mensen onlosmakelijk verbonden met een feestelijke jaarwisseling, de beste wensen en een nieuw begin. Maar wat er na de feestelijkheden overblijft, is het vuurwerkafval. Niet echt een fraai gezicht als dat blijft liggen. We kunnen er met zijn allen voor zorgen dat we na het afsteken het afval opruimen. Daarmee voorkomen we dat vuurwerkafval zwerfafval wordt. Medewerkers van de gemeente geven het goede voorbeeld: zij maken op 1 januari enkele locaties in Bussum zo goed mogelijk vuurwerkafval vrij. We rekenen ook op uw hulp.
Begin het nieuwe jaar met een schone en veilige straat. Pak de bezem en ruim het vuurwerkafval op. Organiseer een opruimactie in uw straat en win een bol.com-cadeaubon! Hoofdprijs t.w.v. € 200,-, 2e prijs t.w.v. € 100,- en 3e prijs t.w.v. € 50,-. Hoe kunt u meedoen? Stuur een duidelijke foto van de opruimactie vóór 6 januari 2015 naar info@schoongooienvecht.nl 
Vermeld in de mail: uw naam, telefoonnummer en de locatie waar is schoongemaakt (straat en plaats). Geen zwerfafval De campagne is een initiatief van Schoon Gooi en Vecht, een samenwerkingsverband tussen de gewestgemeenten, Goois Natuurreservaat, Natuurmonumenten en de GAD.